Bővíthető polisztirol feldolgozás

- Jun 16, 2016-

Első lépések az egyszerű hab vagy hab, adja meg a végtermék. A polimer részecskék tartalmazó habképző ebben a folyamatban a fűtött feltételeket enyhíteni, illékony habosító szer. Minden gyöngy terjeszkedés, ami sok hab eredményez. Sejt szám (a végső sűrűség) vezérli a hőmérséklet és a fűtési idő. Ez a folyamat a gyöngy kell decentralizált és szabadon folyó.

Ipari termelés, bővíthető PS kerül közvetlenül a gőz, gyöngyök, és folyamatos keverés egy gőz autoklávban habzó folyamat teljes válasz, válasz berendezések (mint előtti habosító gép), hogy a külső nyomás a légköri expozíció és túlcsordulás a gyöngyöket, a hab a tetején. Egy ideig a húsfeldolgozó üzem érdekében több kiegyensúlyozott, vagy ha bizonyos DPS követeli a magasabb hőmérsékletet, vízforraló kötegelt feldolgozás segítségével. Hab gyöngyök folyamat kikeményedés után, fokozatosan keverjük össze, a levegő, a cellában.

A második lépésben. Először is, a pácolt hab gyöngyök a penész egy adott üreg. Termékek kis- és bonyolult szerkezetek, érdemes a venturi hatás eszközök (például kitöltési gun). A levegő áramlását fújt gyöngyök a penész üreg. A saját gravitációjuk hatására nagy termék tele a penész. Üreg zárt és fűtött teljes pellet, gyöngyök hő lágy sejt bővítése. Gyöngy hab kibővíti a egymást, és kötés-ba egy sima hab közötti terület kitöltése érdekében. Ezen a ponton a hab marad puha sejt hő- és a gáz nyomása alatt. A penész eltávolítása előtt termékek, olyan legyen, hogy a gáz szivárog a pórusok átmérője és alacsonyabb hőmérséklet miatt a termék stabilitást, ez általában a penész fal permetezés módszerrel.