Polisztirol Expander gép-ban energia megtakarító folyamat alkalmazása

- Jun 19, 2017-

Polisztirol Expander gép-ban energia megtakarító folyamat alkalmazása
Az energia-megtakarítási folyamat ipari gázok a polisztirol Expander gépek használata már évek a terjeszkedés gép technológia története tud elér magas hozamú, a gyári elrendezés kompakt, és az a levegő, a "szabad" nyomás csökken és működésbeli rugalmasságra. A bizonyítottan nagy hatásfokú polisztirol Expander gépeit is gazdaságilag életképes, az energia különböző hulladék hő forrásokat. A polisztirol Expander gépek energiatakarékos során használata hogy etán és propán, ellenőrzésére a termelés, a cseppfolyósított földgáz, Flash jól szénhidrogén folyékony, helyreállítási földgáz nyomás csepp kiadás energia és olajmező kapcsolt energiatermelés.

A száraz kezelt gáz megfelel az alacsony hőmérsékletű termék a sztriptíz, és egy kiterjed majd dolgozza fel. A hatalom célszerű újratömöríteni a maradék sovány gázt használt része. Ilyen folyamatok, beleértve az többlépcsős rendszer, továbbfejlesztett többféle felhasználták, attól függően, hogy a nyersanyag-összetétele, termék visszaszerzés követelményei vagy a specifikációk az eladó a gáz. Ha a feldolgozó üzem van telepítve, vagy a gáz területén, a gáz kell vezetékes, a legjobb helyre végső kezelés vagy feldolgozás cseppfolyósításának, de a csővezeték kondenzátum képződés megakadályozására. Úgy, hogy az ilyen egy egyszerű folyamat, hogy a szükséges víz- és szénhidrogén-pontot. Lóerő felfújt kompresszorok csoportja Algéria Sonatrak használni ezt a folyamatot a Hasselimuel gázmező kézbesítették. Gázok kezeléséből, függetlenül attól, hogy a szabályozás, hogy a megadott érték a gáz vagy földgáz-oldatot, amellett, hogy a fenti bővítése gép feldolgozó technológia, a többi folyamat áll rendelkezésre Joule Tom bővítése, helyreállítási pont külső hűtés és abszorpciós hűtési technológiát.
A folyamat segítségével a polisztirol Expander gép és a közvetlenül csatlakoztatott kompresszor van hozzászokott ré hang-összenyom a véggáz után az adagoló folyamat gáz tömörítés nettó növekedést elérni, de a teljes erő szükséges részére a növény kisebb, mint a külső hűtő, ahol a használatát polisztirol Expander gép folyamat technológia, ahol az első, a bővítés gép hűtő megszerezni power követi. Azonban a jelenlegi erőfeszítéseket, hogy találni alternatív energia és épít az energia-megtakarítási eszköz, amelyben a középső polisztirol Expander gép az új fontos szerepet játszik.
Polisztirol Expander gép kulcs berendezés levegő szétválasztó berendezésből és természetes gáz (cseppfolyós propán-bután gáz) cseppfolyósító szétválasztó berendezésből és alacsony hőmérsékletű berendezések beszerzése a hűtőteljesítmény porítás. Ez a szív, hogy az egész berendezés stabil működést biztosítanak.