A polisztirol blokkoló gép karbantartása és karbantartása

- Jun 27, 2017-

Karosszéria karbantartása és karbantartása polisztirol blokkoló géphez
A polisztirol blokk alakító gép, amelyet általában négyszögletes vezetősínek formájában használnak, biaxiális mag lineáris vezető, hengeres lineáris csúszó egység stb., Különböző típusú síneket használva a polisztirol blokk szerszámgépen a mechanikai pontosság bizonyos hatást fejt ki. Mindazonáltal függetlenül attól, hogy melyik vezetősínt kell rendszeresen karbantartani, hatékonyan biztosítja a berendezés mechanikai működésének pontosságát a sín élettartamának meghosszabbítása érdekében.
A vasúti rendszer életciklusának biztosítása érdekében a rendszeres karbantartás kritikus. A vezető sín a gép precíziós része, lehetetlen 100% -os porvédelem, porszennyezés. Ezért a felhasználónak rendszeresen ellenőriznie kell a karbantartást. A lineáris vezetősín és a lineáris görgősvezetős oszlop rendszeres kenést igényel, sok acélgömb és görgős alkatrész lineáris vezetőrendszere zsinór csatlakozóval és tartóelemekkel van felszerelve. Függetlenül attól, hogy a vasúti rendszer milyen formában van a gördülő elemek jó kenése érdekében, csökkentheti a vasúti rendszer kopását a gép meghosszabbításához az idő pontosságának fenntartása érdekében.
Hogyan működik a polisztirol blokkológép? A következő Qingdao Shengtong, hogy elmondja neked, Qingdao Shengtong több évtizedes termelési technológia tapasztalattal rendelkezik, és a legnagyobb a lézer formázó gépgyártók.
1, polisztirol blokkoló gép annak megerősítésére, hogy a készülék rendelkezik egy tolólapáttal az egyik végén, nyissa meg a nyomólemez méretét;
2, sztrippelő szálas bevonattal, 30-40 mm vastag csupasz szálhosszúsággal, alkohollal bevont pamut vagy pamutpapír rostba csomagolva, majd tisztítsa meg a rostot. Dörzsölje meg pamut vagy pamut papírral, ne használja ugyanazt a gyapotot vagy pamut papírt, hogy törölje a második alkalommal (Megjegyzés: Kérjük, használja az alkohol 99% -os tisztaságát).
3, optikai szálas bevonatú élszegély vágóskála (12-20 cm) a megfelelő skála, a bal kéz a vezetőhoronyba a rostba, amely szálas rostot igényel egyenesen a bal és jobb gumi padon.
4., polisztirol blokkoló gép lezárja a kis nyomólemezt, nagy nyomólemezt, nyomja meg a készüléket a csúszka pengejével úgy, hogy a penge lehúzza a szál alsó felületét, és szabadon csússzon a másik oldalra, vágja le a rost;
5, bal kezével tartsa a vágót jobb kézzel a nagy nyomólemez kinyitásához és a rost törmelék eltávolításához rögzített tartályba.
6, polisztirol blokkoló gép a bal kezével, hogy csipetelje a szálat, míg a jobb kezét, hogy kinyissa egy kis nyomólemezt, óvatosan távolítsa el a vágott végét a szál, Megjegyzés: tiszta szál szakasz nem érintette meg.