Polisztirol blokkoló gép alkatrészei napi tisztításhoz

Polisztirol blokkoló gép Naponta tisztítandó alkatrészek
A polisztirol blokkoló gépet napi használatra használják, egyes kulcskomponensek tisztítása nincs helyben, a gyenge feldolgozási környezettel párosulva, könnyen okozhat gyenge vágást, a vágási minőség nem jó, a polisztirol blokkoló gép ma már széles körben a gépek előállításához használt berendezések, mert a polisztirol blokkoló gép munkahelyi környezet általában gyenge, rossz környezetben, fém por viszonylag nagy, ha a folyamat használata figyelmet nem igényel a megőrzésre, akkor a normál működésének nagyszerű lesz hatása, meg kell A gép elvégzésére átfogó tisztítása és karbantartása súlyos égetett alkatrészek, cégünk évek tapasztalatai alapján összegezte a polisztirol blokkoló gép három tisztítani kell részét.
1, fáklya és kopó alkatrészek
A fáklya és a kopó alkatrészek minden ellopott áru jelentősen befolyásolja a plazma rendszer működését. A viselő részek cseréjekor tiszta flanelre helyezze és mindig ellenőrizze a fáklya csatlakozó menetét, és tisztítsa meg az elektróda érintkező felületét és a fúvókát hidrogén-peroxiddal.
2, fúvóka
Ha levegőt vagy oxigént használ a plazma gáz előállításához, az oxidot a fúvókában helyezik el, ez az oxid befolyásolja a vágólevegő áramlását, csökkentve a kopó alkatrészek élettartamát. Törölje le a fúvóka belsejét tiszta flanellel az oxid eltávolítása érdekében.
3, védőburkolat
A polisztirol blokkoló gép salakját mindig el kell távolítani, különben a salak pusztító "nehéz plazmaívet" eredményez. Gyakran karbantartást és gondoskodást: a mindennapos használat után, és a sín síkjaitól, a gázforrásról és a tápegységről történő leengedésről, a szerszámgépcsőnek a gázzal együtt időben is üresnek kell lennie; ügyeljen arra, hogy a gép vízszintes, hosszirányú síneket és állványfelületét kenőolajjal vagy anélkül figyelje meg, hogy jó kenést végezzen; Ne kapcsolja ki a készüléket hosszú ideig, hogy megakadályozza a nem professzionális működést.
A legfontosabb alkalmazási anyagú plazma vágás hazai használata rozsdamentes acél, a rozsdamentes acélból készült polisztirol blokkoló gép használata nemcsak hatékonyan csökkenti az anyagok hulladékát, hogy javítsa a vágási sebességet és a hatékonyságot, miközben a rozsdamentes az acélfeldolgozás is jobb. Annak biztosítása érdekében, hogy a CNC megmunkáló vállalkozásoknál a legtöbb vállalat vágás és hegesztés, mint egy feldolgozó vállalkozás, valamint rozsdamentes acél vágó polisztirol blokkoló gép berendezések, a folyamat alkalmazásában, szükség hogy figyeljen néhány részletre a következők:
1. A króm 13 rozsdamentes acél a nagyobb, hajlamos repedés után. Ha a polisztirol blokkoló gép különböző típusú króm rozsdamentes acél elektródák (G202, G207) hegesztéséhez több mint 300 ° C-os előmelegítés és 700 ℃ a lassú hűtési eljárás után kell alkalmazni. Ha a hegesztés nem lehet hegesztés utáni hőkezelés, használjon króm-nikkel rozsdamentes acél elektródát (A107, A207).
2. A króm rozsdamentes acélnak bizonyos korrózióállósága van (oxidáló savak, szerves savak, kavitáció), hő- és kopásállóság. Általában erőműveket, vegyszereket, olajat és más anyagokat használnak. A króm rozsdamentes acél hegeszthetősége gyenge, a polisztirol blokkoló gép feldolgozásának figyelembe kell vennie a hegesztési folyamatot, a hőkezelési körülményeket és a megfelelő hegesztőelektródák kiválasztását.
3. A krómozott nikkel rozsdamentes acél elektróda jó korrózióállósággal és oxidációs ellenállóképességgel rendelkezik, széles körben használva a kémiai, műtrágya, olaj, orvosi gépgyártás területén.
4. Polisztirol blokkoló gép alkalmazása a króm-nikkel rozsdamentes acél hegesztéséhez, a karbidok ismételt melegítésével, a korrózióállóság és a mechanikai tulajdonságok csökkentésével.
5. A krómozott 17 rozsdamentes acél a korrózióállóság és a hegeszthetőség javítása és a Ti, Nb, Mo stb. Stabilitási elemek mennyiségének megfelelő növelése érdekében jobb a króm 13 rozsdamentes acél minőségénél. Polisztirol blokkoló gép Ezt a típusú króm rozsdamentes acél elektródát (G302, G307) 200 ° C feletti hőmérsékleten és 800 ° C hőmérsékleten előmelegítés után kell előmelegíteni. Ha a hegesztést nem lehet hőkezelni, használjon krómozott nikkel rozsdamentes acél elektródát (A107, A207).
6. A króm-nikkel rozsdamentes acélpor titán és alacsony hidrogén típusú. Titán kalcium típus használható AC és DC, de a mélység forrasztás, amikor mélyen hegesztett, és könnyen vörös, ezért polisztirol blokkoló gépet, amennyire csak lehetséges DC tápegységgel. A 4.0-es és az alsó átmérő használható az összes pozíciójú hegesztéshez, 5,0 vagy annál magasabb, sík hegesztéshez és lapos hegesztéshez.
7. A polisztirol blokkoló gép meggátlása a melegítés és szemkorrózió miatt a hegesztési áram nem lehet túl nagy, kevesebb mint 20% szénacél elektróda, az ív nem lehet túl hosszú, hideg a rétegek között, keskeny gyöngy helyénvaló.
8. Az elektródot szárazon kell tartani, ha a titán-kalciumot 150 ° C-on 1 órán át szárítjuk, az alacsony hidrogén típusú 200-250 ° C-on szárítás 1 óra (nem lehet ismételt szárítani, vagy könnyen lehámozni a bőrhéjat ), hogy megakadályozza az elektróda bőrét és egyéb szennyeződését, nehogy a polisztirol blokkoló gép hegesztése növelje a széntartalmat és befolyásolja a hegesztések minőségét.