Polisztirol daraboló gép hogyan működni

- Jul 24, 2017-

Polisztirol daraboló gép hogyan működni
Hogyan működik a polisztirol vágógép? A következő Qingdao Sheng Tong, hogy meséljek, Qingdao Shengtong már több évtizedes gyártási technológia által tapasztalat és Qingdao régió legnagyobb lézer vágó gép gyártó.
1, hogy erősítse meg, hogy a készülék rendelkezik egy penge slide lemez első nyitott a méret a nyomólapot;
2, egy sztriptíz csíkot rost bevonat, fenntartva a csupasz szál hossza 30-40mm, mártott alkoholos cotton vagy cotton könyvről csomagolni, a rost, és akkor tisztítsa meg a szálak. Törölje a nedvszívó pamut vagy pamut papír, ne használja az azonos pamut vagy pamut papír törölje a második alkalommal (Megjegyzés: Kérjük, használata több, mint 99 %-os tisztaságú alkohol).
3, vizuális rost bevonat edge igazítás vágó skála (12-20cm) a megfelelő méretarányban, a bal kezét a vezető ritmusból bejut az optikai igénylő csupasz rost egyenesen a bal és a jobb gumi pad.
4 zárja be a kis nyomólap, nagy nyomású lemez, nyomja a készüléket a csúszka, penge, hogy a pengével vágjuk a szál alsó felületét és ingyenes csúszik a másik oldalon, vágva a szál;
5, bal kezében tartsa a vágó, a jobb kezét, hogy nyissa meg a nagy nyomású lemez, és a romok eltakarítására rost, egy rögzített edénybe.
6, a bal kezével csípje a szál, közben a jobb kéz megnyitni egy kis nyomólap, Óvatosan távolítsa el a vágott végét a szál, Megjegyzés: tiszta szál keresztmetszete ne érintse.
Használja a polisztirol daraboló gép Megjegyzés:
1) kétszeres fókusztávolság lézer vágófej egy lézervágó gép a veszélyeztetett elemek, a hosszú távú használatra, lézeres vágás feje kárt eredményez.
2) minden hat hónapban, hogy ellenőrizze a polisztirol vágógép egyenesség és a függőleges gép, megállapította, hogy a szokásos karbantartási és időszerű hibakeresés. Nem tett meg, lehetséges, hogy kivágták a hatás nem hogyan jó, a hiba növekedni fog, a vágás minőségét befolyásoló. Ez a legfontosabb, meg kell tenni.
3) egyszer egy héten, eltávolítja a port és a szennyeződéseket a gép belsejében, a porszívó kell minden elektromos szekrénybe zárt por.
4) mindig ellenőrizze a szalag polisztirol vágógép, ügyeljen arra, hogy húzza meg. Működése a problémát, előfordulhat, hogy fáj az ember, komoly, vagy halálhoz vezethet. Acél néz ki, mint egy kis dolog, a probléma még mindig egy kicsit súlyos.
5) polisztirol vágógép sínek kell mindig tiszta, eltávolítja a port és egyéb törmelék, annak biztosítása érdekében, hogy a készülék mindig törölje a rendszeres rack, valamint a kenő olaj kenés nélkül törmelék biztosítása érdekében. Sínek, hogy rendszeresen kell tisztítani, és az olaj, a motor meg is kell rendszeresen tisztítani, és az olaj, a gép lesz képes járni, jobb, több pontos vágás, vágás ki a termék minőségét javítani kell a
Mechanikus alkatrészek mechanikai feldolgozásának minden rajz be van egy fénylik, a műszaki követelmények, sorjázó folyamat, a folyamat a személyzet gyakran nem elkészíthetik a folyamat fájlokat, általában reszelt, kerek ruhát, dörzsvászonnal, öv és más ways-hoz eltávolít a Burr. A fejlődés a tudomány és a technológia és a termelés fejlesztése mesterséges sorjázó nem volt képes alkalmazkodni a modern piaci verseny termék minőségének és előállítási követelmények, polisztirol vágógépek befejező technológia fokozatosan felváltja a hagyományos sorjázó folyamat, és minél több ember is értékes, és most néhány speciális vállalati mechanikus alkatrészek befejező és világítás volt a műszaki követelményeket a rajzok, műszaki személyzet és a a standard folyamat kialakulását.
Polisztirol vágógép, feldolgozása, a folyamat szempontjából csak tartozik, az anyag az első feldolgozási lépés, a legtöbb, a feldolgozás, a vágás darab a laposság mechanikus, Befejezés tud felelni a másodlagos feldolgozás, a Persze, néhány lap fém feldolgozása, és egyéb befejező, CNC forgácsoló vannak hiányosságok, polisztirol vágógép technológia a vágás az anyag gyors fejlődése a Felületkezelés is legújabb fejlesztése pontossága jelentősen javult, a következő Texas Litt CNC lesz a fő probléma a legtöbb használók-hoz kommunikál.