A polisztirol vágógép fejlődési és fejlődési folyamat

A polisztirol vágógép a fejlesztés és a fejlődés folyamata
A technológia által vezérelt, egyre több fajta vágógép, a funkció egyre finomabb, ez a polisztirol vágógép célja, hogy megoldja a probléma a cserép vágás tervezése automatikus CNC berendezések. Valójában a polisztirol vágógép fejlesztése is egy idő, és ez a folyamat már számos modell, különböző jellemzőkkel bírnak.
1, a hordozható polisztirol vágógép hátrányai
Ez a kezdeti termék, így a technológia minden aspektusa nem tökéletes, több probléma van. A hordozható polisztirol vágógép nem csak nagy zaj, por, hanem azért is, mert a sebesség gyors, nincs platform vezérlés, és vezethet a vágás nehéz. Különösen, ha a vonal vágására használják, a hatás nagyon nem kielégítő; a kulcs nem biztonságos.
2, nyomja meg az asztali polisztirol vágógép javítása
Ez egy kézi polisztirol vágógép, de a hatás jelentősen javult, és a hatásfok viszonylag magas. Használja, hogy vágja a csempe, akkor az alapvető nem jelenik meg kötőjel, szakadás és egyéb nemkívánatos jelenségek, segíthet a felhasználóknak a termelési költségek csökkentése. A push típusú polisztirol vágógép azonban csak kis darabos csempék vágási igényeinek megfelelő.
3, a CNC polisztirol vágógép jellemzői
Mivel mikroszámítógépes digitális vezérlésben használják, így a mérés méretét nem kell kézzel elvégezni, plusz a CNC polisztirol vágógép be van építve importált lineáris vezetősorral és gömbcsavaros nagy pontosságú szervórendszerrel a pozicionáló rendszerrel tovább javítja a vágási pontosságot. És mivel a vágási sebesség viszonylag gyors, így megfelel a nagy mennyiségű, változó méretű vágási igényeknek.
A vevői igények javulásával egyre több gyártó használja a CNC polisztirol vágógépet hordozható asztali vágógép helyett, függetlenül attól, hogy a sebesség vagy a pontosság jelentősen javult-e.
Az ipari acélfeldolgozási folyamatban, és végül számos különböző gépre és berendezésre alkalmazzák, a Polystyrene Cutting Machine egyike azoknak, különösen az acélcsiszoláshoz és karbantartáshoz, ez az ideális berendezés. Milyen előnyei vannak a polisztirol vágógépnek az előző szerszámokhoz képest?
Az első egyszerűen használható, mivel a különböző feszültség-ütés-kezelés javíthatja az acél vezérlés különböző magasságát és erősségét a működés egyensúlya szempontjából, ami nagyban megfelel az acél minőségellenőrzésének stabilitásának. Működés közben a polisztirol vágógépnek nincs szüksége a vágóeszköz cseréjére, a fúvóka különböző típusú anyagokban és formákban feldolgozható, hatékony költségmegtakarítással és idővel.
Mivel a polisztirol vágógép csiszoló homokot használ a munkamagvaként, ezért a bemetszés csak kevéssé súrol; A berendezés munkaprogramját elsősorban a CAD rajzszoftver hozza létre, így megtervezheti a vonaldiagramot vagy más szoftver által generált DXF fájlból származó bemenetet.
Ezenkívül ez a polisztirol vágógép a harmadik féltől származó szoftvereket is támogatja, amennyire csak lehetséges, csökkentve a munkadarab veszteségét. Mindaddig, amíg a szoftver által generált program átkerül a gépre, beállítható a CAD eszköztárból, és meg tudja határozni a pontos pozícionálási és vágási sebességet.
A polisztirol vágógép nem termel hőt a vágás során, és a varrás nem okoz karcolódást; ha használni szeretné bármilyen görbe vágáshoz és lyukasztáshoz, nem kell penész, nagyon kényelmes. Mivel a vízvágás nem érintkezik a vágással, így természetesen nem a törött anyagok kialakulása az acél integritásának biztosításához.