Polisztirol expander Piaci felesleg egy elavult következtetés

Polisztirol bővítő gép Mivel a hazai új és bővítési projektek üzembe helyezését követően az ipar várhatóan 2012 végére Kína meghaladja az Egyesült Államokat, így a világ legnagyobb nyers akrilsav és akrilgyártója lesz, valamint az akril bevonat nettó importőre nettó exportőr. Míg a kereslet növekedése nem tud lépést tartani a kapacitásnövekedés ütemével, hogyan kell megemészteni az új termelési aggályokat.

Magától értetődik, hogy a Jiangsu Jurong Chemical Company a tavaszi Taixing üzembe helyezett egy sor 160.000 tonna nyers akril eszköz, szeptemberben is fel a hasonló méretű eszköz. Jiangsu Miki csoport üzembe helyezését az első félévben az éves kibocsátás 60.000 tonna nyers akril készülék, várhatóan ez év augusztusában is üzembe helyezni éves kibocsátás 80.000 tonna butil-akrilát készülék. CNOOC éves termelése 160.000 tonna nyers akrilsav üzem és éves termelése 160.000 tonna akril üzem tervezett júliusban vezetni.

Polisztirol expander gép Jelenleg Kína tervezése és kivitelezése polisztirol tágulási projekt sok. A Yantai Wanhua vállalat úgy döntött, hogy három fázisból áll, 300 000 tonna akrilgyártással, és támogatja az akril projektet, 2013-ban egy projektet terveznek üzembe helyezni. Az ez év januárjában a Yangzi Petrochemical - a BASF bejelentette, hogy új, éves gyártási kapacitása 190.000 tonna finomított akrilsav üzem Nanjing Vegyipari Park, várhatóan üzembe helyezését 2014 elején. Tajvan Yan Chau csoport elindította a teljes beruházás 220 millió amerikai dollár Nantong éves termelése 80.000 tonna akrilsav és az éves termelés 80.000 tonna akril ecet projekt. Shandong Kai Tai Group is építeni éves termelési kapacitása 80.000 tonna akril projektek. Ezen kívül van Zhejiang műholdas petrolkémiai Jiaxing város, Zhejiang tartomány, nagy víz-abszorpciós gyanta projekt, Formosa petrolkémiai Ningbo, átfogó akril projektek.

A brit Taikelong elemzés elemzése szerint a kínai akrilpiac túlkínálati helyzet, 2011 végétől 11 belföldi akrilgyártó vállalkozás van, az évi évi 1,3 millió tonna termelési kapacitás, Kína nyers akriltermelési kapacitása várhatóan 24% -kal nő, elérve az 1,83 millió tonnát, az akriltermelés várhatóan 31% -kal, 1,97 millió tonnára nő. A kínai polisztirol bővítő kapacitás nagy koncentrációja miatt Kína nettó importőr lesz az akril behozatal nettó exportőre, és jelentősen befolyásolja az ázsiai piac kínálati mintáját, sőt megváltoztatja Európa, Észak-Amerika és Dél-Amerika kínálati mintáját .

Az utóbbi években a kínai akril piaci kereslet tovább nőtt, átlagosan 10% -os éves növekedési ütem mellett, a kereslet 2011-ben 1,1 millió tonnáról 1,3 millió tonnára emelkedik, főként a nagy vízfelvevő gyantával, festékragasztók és a textilipari kereslet növekedése. Ez a vállalkozások bővüléséhez vezetett. Várható, hogy a következő néhány évben, még mindig polisztirol expander növényi építési csúcs.

Polisztirol expander gép A közelmúltban tartott akril és metil észter piacon fórumon, a szakértők azt is elmondta, hogy a 2012 ~ 2013, Jiangsu Miki, Jiangsu Jurong, CNOOC Huizhou, Qilu Kaitai, Yantai Wanhua és más eszközök várhatóan termelés, piaci kapacitás ajtónálló a koncentrált kitörés, és az új ütem lefelé irányuló bővülése messze az upstream irányában van, lehet, hogy túl sok helyzet áll fenn.