Polisztirol újrahasznosító gép áttekintése polisztirol recyclerek

- May 19, 2017-

Polisztirol újrahasznosító gép A találmány háttere A segédmodell egy hulladék polisztirol visszanyerő berendezéshez tartozik, pontosabban egy polisztirol helyreállító géphez, amelyben összetörő, tisztító, granuláló és újrahasznosító funkciók vannak integrálva. A segédmodell megoldja azokat a problémákat, amelyekkel a technika állása szerint a folyamat nem integrálható, például a zúzás, tisztítás, habzás és granulálás, valamint a helyreállító eszköz nagy és bonyolult szerkezete. A használati modell tartalmaz egy meghajtóeszközt, egy garatot, egy zúzó- és tisztítóhelyet, egy redukáló granuláló készüléket, egy újrahasznosító tálcát, egy közepes hűtőt, egy forró gázgenerátort és egy kisülő portot. A csiszoló- és mosókonyhák csavarokkal és szállítócsavarral vannak ellátva, és a zúzócsavar a hengerpalackban lévő ürítő nyílással van ellátva. A szállítócsavar nyitott szállítószalagban van elhelyezve. A redukciós granuláló készülék egy keverőkamrát, egy redukálócsatornát és egy granulációs kamrát tartalmaz. A szállítóhordó a keverőkamrával kommunikál. A használati modell előnye az egyszerű szerkezet, a kényelmes használat és a folyékony működés; a közeg lezárva és újrahasznosított, és nem befolyásolja a környezetet, és megtakarítja a költségeket.

Polisztirol újrahasznosító gép A Mexikói Országos Autonóm Egyetem Országos Kémiai Intézete nemrég tanulmányozta az új technológiát a polisztirol hab újrahasznosítására. A technológia összetett oldószert használ, hogy visszaállítsa az eredeti golyó állapotba. Jelenleg az Intézet az üzleti promóció következő lépésében készül. Úgy tűnik, hogy a technikai folyamat: a polisztirol hab felhalmozódása az oldószerbe feloldódni, majd az oldatot leöntjük a vízbe, az oldott polisztirol hab ismét tiszta lesz és könnyen elkülöníthető az eredeti golyó.

Professzionális a habgyártó berendezések és az újrafeldolgozó berendezések gyártásához. A buborékgyártási folyamatban nincs gáz, az újrahasznosítási folyamat ízelítődik, de tudom, hogy sokan nem foglalkoztak ezzel a munkával. Biztos lehet benne, hogy ha aggódsz a család egészségével kapcsolatban, javasoljuk, hogy fontolja meg a többi munkát.

Hozzáadása után a habkomponenst az aprítás után sztirol, amely műanyaghoz tartozik, extrudált panelek előállításához. Az újrahasznosított hab felhasználásával és az extrudált lemezgyártási környezetben való részvétel ugyanaz. Tudom, hogy sok hosszú távú részt extrudált fórumon gyártók személyzet is nagyon jó.

Polisztirol újrahasznosító gép Ha a toxicitás szintje alapján. A szintnek viszonylag alacsonynak kell lennie. Ügyeljen a szellőzésre a vonalon. Ami a dioxinok előállítását illeti, vannak olyan kijelentések, amelyek nagyon kevesen vannak