Polisztirol formájú öntőgép osztályozása és tulajdonságai Polisztirol öntőgépek

Polisztirol alakú öntőgép Polisztirol öntőgép. A polisztirol a sztirol-monomer szabad gyökös addíciós polimerizációjával szintetizált polimerre vonatkozik, a poliészter japán neve. Ez egy színtelen, átlátszó hőre lágyuló műanyag, amelynek üvegesedési hőmérséklete 100 ° C fölött van, és ezért gyakran használják eldobható tartályokat, amelyek hőforráshoz szükséges hőmérsékletet igényelnek, valamint eldobható habtartályokat.

A polisztirol (PS) szokványos polisztirol, expandált polisztirol (EPS), nagy ütésálló polisztirol (HIPS) és szindiotaktikus polisztirol (SPS). A szokásos polisztirol gyanta nem toxikus, szagtalan, színtelen és átlátszó

Részecskék, üvegszerű törékeny anyagok, termékei nagyfokú átláthatóságot, 90% -os könnyű átviteli sebességet, elektromos szigetelési teljesítményt, könnyű színt, jó feldolgozási folyékonyságot, jó merevséget és jó ellenállást biztosítanak a kémiai korrózióval szemben. A szokásos polisztirol a törékeny, alacsony ütésállóság hiánya, amely a stressz repedése, a rossz hőállóság és a forró vízzel szembeni intolerancia és így tovább.

Polisztirol formájú formázó gép A szokásos polisztirol gyanta egy amorf polimer, a benzolgyűrű polisztirol makromolekulája, a véletlenszerű elrendezésben a benzolgyűrű nagy térfogatú oldala határozza meg a polisztirol fizikai és kémiai tulajdonságait, mint például a nagy áttetszőség Nagy merevség, magas üveg átmeneti hőmérséklet, törékeny és így tovább. Az expandálható polisztirol a habosított termékek gyártására szánt fizikai habosítószer alacsony forráspontjával impregnált hétköznapi polisztirolben készül, amely a melegítő hab előállítása. A nagy ütésálló polisztirol a sztirol és butadién kopolimerje, a butadién diszpergált fázis, amely javítja az anyag ütési szilárdságát, de a termék átlátszatlan. Szindiotaktikus polisztirol ugyanabba a szerkezetre, metallocén katalizátor előállítására, új polisztirol fajták kifejlesztésére, jó teljesítményre, műszaki műanyaghoz

A PS általában egy fej-farok szerkezet, a fő lánc telített szénlánc, függőalapú konjugált benzolgyűrű, így a molekulaszerkezet szabálytalan, növeli a molekula merevségét, így a PS nem kristályos lineáris polimer. A benzolgyűrű jelenlétének köszönhetően a PS magas Tg (80 ~ 105 ° C), így szobahőmérsékleten átlátható és kemény a molekuláris lánc merevsége miatt könnyű stressz repedést okozni.

Polisztirol formájú formázó gép A polisztirol színtelen és átlátszó, szabad színezék, a viszonylagos sűrűség csak a PP, PE, és kiváló elektromos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a nagyfrekvenciás jellemzőkkel szemben, alacsonyabb az F-4, PPO esetében. Ezenkívül a metakril gyanta után a könnyű stabilitás, de a sugárzásellenes képesség a legerősebb az összes műanyag esetében. A polisztirol a hőállóság és a mobilitás legfontosabb jellemzője, amikor az olvadás nagyon jó, így a könnyű feldolgozás, különösen a fröccsöntés könnyű, és alkalmas tömeggyártásra. A formázó zsugorodás kicsi, a termék méretének stabilitása szintén jó.