Polisztirol alakzatot formázó gép numerikus rendszer karbantartás fókusz

- Aug 24, 2017-

Polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép numerikus rendszer karbantartás fókusz
CNC polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép lehet mondani, hogy egy nagy pontosságú, nagy hatékonyságú berendezés, ilyen berendezések terjedhetnek az alkatrészek és a kopás részei ciklus, annak érdekében, hogy javítsa a rendszer problémamentes munkavégzés óra és berendezések élet a De hogyan kell ezt elvégezni?
A polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép a CMOS memóriát, a memória tartalmát a hatalom részén elsősorban a elem-energiát termelő fenntartani, szükség, hogy rendszeresen ellenőrizze és cserélje ki a berendezés memória elem, hogy ne bejön kéznél levő. Általában itt vannak lítium elemek vagy újratölthető nikkel-kadmium akkumulátorok, amikor az akkumulátor feszültség esik egy bizonyos érték paraméterek, elvesztéséhez vezet jelölőnégyzetet a fő tartalom ezért az akkumulátor feszültsége.
Ha a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép tartalmának ellenőrzési rendszer cseppent-hoz egy határt, vagy az akkumulátor feszültség riasztó akkumulátor feszültség,-a ' szükséges, cseréljük ki az akkumulátort a lehető leghamarabb. Cseréljük ki az akkumulátort a CNC rendszer erő állapot, hogy ne okoz a raktározás adat elvesztés. A paraméterek elvesznek, ha a paraméterek is újra be kell vinni után váltotta fel az új akkumulátort.
Amellett, hogy karbantartás de is lehetővé kell tenni, mint csökkenti a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép számjegyvezérlésű rendszer, az elektromos ajtók a kapcsoló megakadályozza, hogy por a CNC eszközbe. A levegő a műhely lebegő por és fém por a nyomtatott áramköri lap, és az elektromos csatlakozók, mert valószínűsíthetően a szigetelési ellenállás között csökkent, ami a kudarc, és egyenletes kár a összetevő.
Néhány, az orsó ellenőrző rendszer kerül egy erős szekrény, az erős hatalom le az ajtó vezet károsodását elektromos alkatrészek, orsó ellenőrzése sikertelen, biztosítani kell az erős ajtó megakadályozza, hogy a külső por a szekrény belsejében a szorító érzés , így a rendszer normális működését befolyásoló.
Polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép egy nagy teljesítményű gép,-a ' nyilvánvalóan jobb, mint a többi vágás feldolgozás technológia; Ugyanakkor a vízzel-vágó berendezések is befejeződött nem termel káros gázokat és folyadékokat, de is nem dolgozik-ban a munkadarab felületi hőátadás, így a víz kés vágási kell a valódi multi-funkciós, magas hatékonyság hideg feldolgozás.
Azonban a számjegyvezérlésű művelet szoftver, polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép jellemzői pontosan működnie kell a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép control szoftver, annak biztosítása érdekében, a minőségi vágás, vágás hatékonyság és költségek csökkentésére megegyeznek a fent említett tulajdonságokkal. A következő lépés az a néhány, a hagyományos jellegét meghatározza, a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép szoftver.
Működő polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép szoftver, ha egy szakaszból, akkor kell kezdeni a semmiből, vagy a minden szegmens szimulációs, minden nyomja le a billentyűzet, a szimuláció NC kódsorral; Ha a görbét, majd a teljes görbe szimuláció; Ha nincs bejelölve, a szimuláció, folyamatos emuláció.
Ha meg szeretné jeleníteni a program, a szimuláció folyamat minden szakaszában a feldolgozás kód jelenik meg, de a kód akarat csinál lelassít szimuláció. X-tengely tükör képviseli az NC-kód, az x-tengely, mint a viszonyítási alap kép, NC Y érték az eredeti pozitív értéket a negatív érték, az eredeti negatív érték, a pozitív érték. Az y tengely tükör is igaz.
Van is egy DXF automatikus rendezés a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép vezérlő szoftver. Ha ezt a beállítást választja, a vezérlő szoftver automatikusan összefűzni a grafika a DXF fájlt. Hogy, az első bekezdés, automatikusan követi a következő szakaszban találja meg.
A zárt minta gyakran takarmány sort és egy kés szál, annak érdekében, hogy megkönnyítse automatikus sorozat kell menteni a takarmány sort, és kattintson az első sorban a zárt grafikus, és jelöljük ki a zárt grafika más vonalak , válassza ki a menet.