Polisztirol alakzatot formázó gép numerikus rendszer karbantartás fókusz

Polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép numerikus rendszer karbantartás fókusz
CNC polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép lehet mondani, hogy egy nagy pontosságú, nagy hatékonyságú berendezés, ilyen berendezések terjedhetnek az alkatrészek és a kopás részei ciklus, annak érdekében, hogy javítsa a rendszer problémamentes munkavégzés óra és berendezések élet a De hogyan kell ezt elvégezni?
A polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép a CMOS memóriát, a memória tartalmát a hatalom részén elsősorban a elem-energiát termelő fenntartani, szükség, hogy rendszeresen ellenőrizze és cserélje ki a berendezés memória elem, hogy ne bejön kéznél levő. Általában itt vannak lítium elemek vagy újratölthető nikkel-kadmium akkumulátorok, amikor az akkumulátor feszültség esik egy bizonyos érték paraméterek, elvesztéséhez vezet jelölőnégyzetet a fő tartalom ezért az akkumulátor feszültsége.
Ha a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép tartalmának ellenőrzési rendszer cseppent-hoz egy határt, vagy az akkumulátor feszültség riasztó akkumulátor feszültség,-a ' szükséges, cseréljük ki az akkumulátort a lehető leghamarabb. Cseréljük ki az akkumulátort a CNC rendszer erő állapot, hogy ne okoz a raktározás adat elvesztés. A paraméterek elvesznek, ha a paraméterek is újra be kell vinni után váltotta fel az új akkumulátort.
Amellett, hogy karbantartás de is lehetővé kell tenni, mint csökkenti a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép számjegyvezérlésű rendszer, az elektromos ajtók a kapcsoló megakadályozza, hogy por a CNC eszközbe. A levegő a műhely lebegő por és fém por a nyomtatott áramköri lap, és az elektromos csatlakozók, mert valószínűsíthetően a szigetelési ellenállás között csökkent, ami a kudarc, és egyenletes kár a összetevő.
Néhány, az orsó ellenőrző rendszer kerül egy erős szekrény, az erős hatalom le az ajtó vezet károsodását elektromos alkatrészek, orsó ellenőrzése sikertelen, biztosítani kell az erős ajtó megakadályozza, hogy a külső por a szekrény belsejében a szorító érzés , így a rendszer normális működését befolyásoló.
Polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép egy nagy teljesítményű gép,-a ' nyilvánvalóan jobb, mint a többi vágás feldolgozás technológia; Ugyanakkor a vízzel-vágó berendezések is befejeződött nem termel káros gázokat és folyadékokat, de is nem dolgozik-ban a munkadarab felületi hőátadás, így a víz kés vágási kell a valódi multi-funkciós, magas hatékonyság hideg feldolgozás.
Azonban a számjegyvezérlésű művelet szoftver, polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép jellemzői pontosan működnie kell a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép control szoftver, annak biztosítása érdekében, a minőségi vágás, vágás hatékonyság és költségek csökkentésére megegyeznek a fent említett tulajdonságokkal. A következő lépés az a néhány, a hagyományos jellegét meghatározza, a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép szoftver.
Működő polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép szoftver, ha egy szakaszból, akkor kell kezdeni a semmiből, vagy a minden szegmens szimulációs, minden nyomja le a billentyűzet, a szimuláció NC kódsorral; Ha a görbét, majd a teljes görbe szimuláció; Ha nincs bejelölve, a szimuláció, folyamatos emuláció.
Ha meg szeretné jeleníteni a program, a szimuláció folyamat minden szakaszában a feldolgozás kód jelenik meg, de a kód akarat csinál lelassít szimuláció. X-tengely tükör képviseli az NC-kód, az x-tengely, mint a viszonyítási alap kép, NC Y érték az eredeti pozitív értéket a negatív érték, az eredeti negatív érték, a pozitív érték. Az y tengely tükör is igaz.
Van is egy DXF automatikus rendezés a polisztirol alakzat Nyújtvafúvó gép vezérlő szoftver. Ha ezt a beállítást választja, a vezérlő szoftver automatikusan összefűzni a grafika a DXF fájlt. Hogy, az első bekezdés, automatikusan követi a következő szakaszban találja meg.
A zárt minta gyakran takarmány sort és egy kés szál, annak érdekében, hogy megkönnyítse automatikus sorozat kell menteni a takarmány sort, és kattintson az első sorban a zárt grafikus, és jelöljük ki a zárt grafika más vonalak , válassza ki a menet.